Άλλαξε πολύ, παράτησε την τηλεόραση, έφυγε από την Αθήνα: Έτσι είναι σήμερα ο «Μάρκος» του «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, σε μία σπάνια συνέντευξη αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν να απομακρυνθεί από τον χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός, που τον γνωρίσαμε καλύτερα ως Μάρκο στο επιτυχημένο σήριαλ του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου. Εξομολογήθηκε για την ζωή του στο σήμερα, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί», η απομάκρυνση από τη δημοσιότητα και ο Πέτρος Φιλιππίδης

«Το “Ευτυχισμένοι Μαζί” δεν το είχα δει ολόκληρο. Είδα την σειρά στην καραντίνα. Και όταν την είδα, λέω, όπα, εντάξει, είναι πάρα πολύ καλή σειρά. Ήταν και πολύ διαφορετικά τα χρόνια τότε. Δεν υπήρχαν social media. Το να δουλεύεις στην μυθοπλασία ήταν πολύ διαφορετικό από το να δουλεύεις τώρα. Τώρα τους βλέπεις τους ηθοποιούς συνέχεια μέσω Instagram. Έτσι απομυθοποιείται ένας ηθοποιός με το να βλέπεις την καθημερινότητα του.  Αυτό που μου λέει πιο συχνά ο κόσμος που με συναντά στον δρόμο είναι αν ο Γιάννης Μπέζος είναι τόσο αυστηρός είναι όσο δείχνει. Είναι δεν είναι, καλά κάνει εφόσον αυτό θέλει» δήλωσε αρχικά.

Για την απομάκρυνση του από τα φώτα της δημοσιότητας, ανέφερε: «Παλεύουμε να γίνουμε άσημοι, όχι διάσημοι. Να το αφήσουμε αυτό. Το να είσαι γνωστός είναι σαν να είσαι σημαδούρα. Παντού σε κοιτάνε. Δεν είναι ωραίο. Έχω τάσεις φυγής. Από το 2015 και μετά, άρχισε η Αθήνα να με τρομάζει. Δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο και έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται κάτω, και άρχισα να το βλέπω σαν κάτι φυσιολογικό… Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό… Με πιάνουν τάσεις φυγής όταν η ασχήμια γύρω μου μεγαλώνει. Ο κόσμος νομίζει ότι ζω στη Ρόδο. Είχε βγει κάποια στιγμή ένα άρθρο ότι μένω στη Ρόδο και όποτε δεν έχουν τι να βάλουν το επαναφέρουν…»

Τέλος, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δε με ενοχλεί τίποτα γιατί εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου. Θα ήταν προσωπική ήττα αν απομακρυνόμουν από δουλειές λόγω της συνέντευξης που είχα δώσει πριν χρόνια και είχα αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη. Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να μεγαλώνει… Τρόμαξα με την ηλιθιότητα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα. Ενδεχομένως να με είχαν απορρίψει από δουλειές λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά αυτό δε μπορώ να το ξέρω» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.tilestwra