«Άρρωστος με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης» λέει ο δικηγόρος του

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απουσίαζε από τη βάφτιση της κόρης του, την περασμένη Κυριακή, με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα να εξηγεί τους λόγους της απουσίας του.

Ο θυμός της πρώην

Αρχικά, η Ελένη Τσιριγκάκη, πρώην σύζυγός του τραγουδιστή και μητέρα του παιδιού, υπογράμμισε στο «Happy Day» ότι «θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί».Και πρόσθεσε «μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη, δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί, έφαγα μεγάλο χαστούκι. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά, βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω; Ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και την δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου».

Aντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ωστόσο, το πρωί της επόμενης μέρας, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, εξήγησε τους λόγους που δεν πήγε στη βάφτιση ο τραγουδιστής, επισημαίνοντας «όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα “η απέναντι πλευρά” αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο»

Και συμπληρώνει ο Απόστολος Λύτρας «ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο».

fanpage