Έβγαλαν αυθέρετο το σπίτι του στο δάσος, κινδυνεύει με καταδέφιση

Ο Σταμάτης Γαρδέλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη, αποκάλυψε, πρώτη φορά, ότι το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό απειλείται με κατεδάφιση.

Ξέσπασε ο Σταμάτης Γαρδέλης για το σπίτι του

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «όλα προς κατεδάφιση… Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Με κοροϊδέψανε, έτρεχα στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Έχεις ένα όνειρο και έγινε εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο».

Για το περιστατικό με τη Φαίη

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι θεωρεί αδικαιολόγητο τον ντόρο που έγινε με την παρουσιάστρια στην εκπομπή της, καθώς δεν ήταν ο πρώτος που μίλησε γι’ αυτά.

«Τα έχουν πει και μέσα από το κόμμα. Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός, είτε είναι gay, είτε straight. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στην Φαίη Σκορδά για όσα μου είπε. Χαζομάρα μου που είπα στην Φαίη Σκορδά “βγάλε το ακουστικό”», σημείωσε ο ηθοποιός.

fanpage