Έγινε ξανθιά, κουρεύτηκε, «έσβnσε» 10 χρόνια: Όλες στα κομμωτήρια ζnτούν το νέο μαλλί της Κλέλια Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση αποχαιρέτησε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μετά από χρόνια, καθώς επίσης και το καστανό χρώμα στα μαλλιά της, επιστρέφοντας στο ξανθό.

Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της Κλέλιας Ρένεση

Ειδικότερα, η ηθοποιός άλλαξε χρώμα και κούρεμα και δημοσίευσε στα scial media μία φωτογραφία με το αποτέλεσμα, το οποίο της ταιριάζει εκπληκτικά.

Η Κλέλια Ρένεση άλλαξε τα μαλλιά της

Η Κλέλια Ρένεση για το μεγάλωμα της κόρης της

Όπως είχε υπογραμμίσει η Κλέλια Ρένεση για το γεγονός ότι μεγαλώνει μόνη την κόρη της «το να είσαι μονογονέας είναι μία συνθήκη που φέρνει και δυσκολίες και ευκολίες στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Η σημερινή κοινωνία είναι πολύ σκληρή με τη μάνα γενικότερα. Πόσο μάλλον με μια μάνα που μόνη της παλεύει να καλύψει όλους τους ρόλους. Η γειτονιά δεν υπάρχει για βοήθεια, οι φίλοι όλοι τρέχουν σε δουλειές, η οικογένεια έχει αποξενωθεί. Ένας μονογονέας έχει να στήσει μόνος του το οικοδόμημα με απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα, αλλά είναι και αυτός που μόνος του θα χαρεί τη θέα της δημιουργίας. Όσο βαστάνε τα πόδια μου και το λέει η καρδιά μου, το παιδί μου θα το γεμίζω με αγκαλιές, λουλούδια και όνειρα. Σαν να είμαι δέκα γονείς και όχι ένας. Η μονάδα είναι θέμα σχετικό».

tilestwra