«Έδινε την ψυχή του για τον Στρατό» σπαράζει ο πατέρας του 27χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Με σπασμένη φωνή ο πατέρας του 27 ετών Γιώργου, που σκοτώθηκε στο φρικιαστικό τροχαίο της ελληνικής αποστολής που σημειώθηκε στη Λιβύη, έκανε λόγο στην τηλεόραση την απώλεια του γιου του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος, με καταγωγή από το Μουζάκι Καρδίτσας, ήταν ένα καταπληκτικό παιδί είπε ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων – που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Λιβύη – και συνέχισε: «Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του».

Συνέχισε λέγοντας πως ήταν «το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν».

«Τον Στράτο δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως ο γιος του ήταν παντρεμένος αλλά δεν είχε παιδί: «Ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Επεσήμανε, δε, πως είχε δύο αδελφές, που «είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο. Την Κυριακή το απόγευμα, το έμαθε η μία η κόρη μου. Επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκεί, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».

«Ήρωά μου, Αθάνατος»

Με μια φωτογραφία του 27χρονου Γιώργου η αδερφή του αποχαιρέτησε τον αγαπημένο αδερφό της, γράφοντας «Ήρωά μου, Αθάνατος».tilestwra