«Έκανα μία διαφήμιση στην τηλεόραση και αγόρασα σπίτι στη θάλασσα»: Έτσι απέκτησε περιουσία η Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Πανθέοι» στον ΣΚΑΪ, βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, σήμερα, Τετάρτη και μίλησε για τις επιτυχίες του παρελθόντος και τα χρήματα που έχει βγάλει από τις διαφημίσεις.

Η ηθοποιός υπογράμμισε ότι τη δουλειά της την κάνει με μεράκι, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στο σανίδι και εμφανίστηκε στην τηλεόραση και εξήγησε πως δεν δουλεύει πλέον τόσο για βιοποριστικούς λόγους, αλλά γιατί αν δεν δουλέψει δεν είναι καλά.

Η ανάγκη της Κάτιας Δανδουλάκη για ξεκούραση

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «μου αρέσει πάρα πολύ να ξεκουράζομαι, δε το συζητάω αυτό, θέλω χρόνο για τον εαυτό μου, μακάρι να είχα έναν μήνα μέσα στον χρόνο, δεν έχω, αλλά δεν πειράζει. Θέλω μικρές διακοπές και ξεκούραση και κυρίως ύπνο, αλλά λαχταράω ενέργεια και μέσα στη δουλειά. Την τηλεόραση τη λατρεύω, είναι εξίσου αγαπημένη με το θέατρο. Κάποτε είχα το θέατρο πάνω από την τηλεόραση, τώρα έχουν εξισωθεί».

Η Κάτια Δανδουλάκη από μία διαφήμιση αγόρασε σπίτι στη θάλασσα

Για τις διαφημίσεις που έχει κάνει, σημείωσε «δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει, ούτε για τις διαφημίσεις. Από μια διαφήμιση μάλιστα τότε, είχα πάρει σπίτι στη θάλασσα».

Όσον αφορά τις εκλογές, ξεκαθάρισε ότι δεν θα κατέβαινε υποψήφια, καθώς δεν γνωρίζει τη δουλειά.

tilestwra