Έλαμψε το πρόσωπο παίκτριας στον «Μονομάχο» για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Η Αναστασία βρέθηκε στο πλατό του «Μονομάχου» και έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κατηγορίες ερωτήσεων, «Ανδρέας Παπανδρέου» και «Στίβεν Χόκινγκ». Όταν η παίκτρια άκουσε το όνομα του Ανδρέα έλαμψε ολόκληρη και τότε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος κατάλαβε πως η Αναστασία έχει κάποια σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Το αστείο περιστατικό

«Γιατί γελάς; Κάτι με τον Ανδρέα θες να μας πεις… είναι ΠΑΣΟΚ, παιδιά! Είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ!», ρωτάει αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος, με την Αναστασία να απαντά γελώντας: «Ηγέτης σαν τον Ανδρέα δεν έχει ξαναγεννηθεί».

«Άλλαξε, φώτισε το πρόσωπο της Αναστασίας μας», σχολίασε ο παρουσιαστής, με την παίκτρια να τονίζει: «Σκέφτομαι το δούλεμα που θα μου κάνουν οι φίλοι μου για την κατηγορία».

Η ερώτηση αφορούσε την χρονιά που απεβίωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, με την παίκτρια να απαντά σωστά: «Το 1996 βεβαίως. «Δεν είχα πάει στο Ωνάσειο αλλά ξεχνιούνται οι τέντες απ’ έξω για μήνες; Ακόμα πληρώνει ο Ανδρέας Παπανδρέου!», είπε χαρακτηριστικά.

Ένας από τους αντιπάλους της έκανε λάθος, λέγοντας: «Απάντησα το 1999, αλλά δεν είμαι ΠΑΣΟΚ», με την παίκτρια να του απαντά: «Όλοι ΠΑΣΟΚ είναι».

fanpage