Έξω φρενών ο “Άρχοντας” με δημοσιεύματα

Βασίλης Καρράς: Τα τελευταία 24ωρα, όμως, fake news που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο έκαναν λόγο ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή

Τη δική του μάχη δίνει ο Βασίλης Καρράς, συνεχίζοντας τις θεραπείες για το πρόβλημα υγείας του.

Βασίλης Καρράς: «Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον»

Τα τελευταία 24ωρα, όμως, fake news που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο έκαναν λόγο ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή.

Μέσω του δικηγόρου του, Γρηγόρη Κωτσόπουλου, ο Βασίλης Καρράς αντιδρά, εκφράζοντας τη θερμή του ευχαριστία στον κόσμο που τον αγαπάει αλλά και την απογοήτευσή του για τις ψευδείς ειδήσεις που αφορούν στην υγεία του.

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει.

Βασίλης Καρράς: Έξω φρενών ο “Άρχοντας” με δημοσιεύματα για την υγεία του

Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης.

Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι που δίνει τον δικό του αγώνα όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι σε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του» ήταν τα λόγια του Βασίλη Καρρά μέσω του δικηγόρου του.

Το ρεπορτάζ ανήκει στον Θάνο Βάγιο και στο Πρωινό:

Πηγή: vipnews.gr

Πηγή