Έτοιμoς να αναλάβει το Εθνικό Σύστημα Υγείας o Τάιλερ – Η νέα δήλωσn Κασσελάκη για τον σύντρoφο του

Για το ενδιαφέρον του Τάιλερ Μπακμπέθ για τα προβλήματα του ΕΣΥ μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας ότι παρά τις ειρωνείες των γηγενών Ελλήνων, το παίρνει προσωπικά.

«Ο Τάιλερ, όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς Έλληνες, το παίρνει προσωπικά. Σου λέει “ρε παιδιά, τι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα με τη χλιδή στη Μύκονο και να είναι αυτή η Αθήνα. Πόσο μάλλον η περιφέρεια”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον ΑΝΤ1, που προέβαλε σήμερα το β’ μέρος των δηλώσεων που έκανε στον ανταποκριτή του καναλιού στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια τις πανδημίας, με τον σύζυγό του «τραβήξαμε δύσκολες στιγμές, εκείνος δηλαδή, γιατί δούλευε τις νύχτες, είχε μία μάσκα για δύο εβδομάδες, δεν είχαν άλλον εξοπλισμό». Όταν επισκέφθηκαν τον Ευαγγελισμό, πριν 1-2 μήνες, είδαν ότι είναι προβληματική η αναλογία ασθενών και νοσηλευτών.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε όσους θεωρεί ότι τον «κυνηγάνε»: «Τους λέω κάθε φορά που μας κυνηγάνε, “ρε παιδιά καμια δωρεά στη Θεσσαλία θα κάνετε;” Τόσα χρήματα βγάζετε από εμάς…».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι είναι «με τη μεριά της Αλλαγής στην Ελλάδα, με νέες νοοτροπίες και σε όποιον αρέσει. Κάποιος πρέπει να το προσπαθήσει, αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα, είμαστε απλώς έρμαια των επιλογών του παρελθόντος». Όταν τον ρώτησαν οι παριστάμενοι πώς μπορεί να το επικοινωνήσει αυτό, ο ίδιος είπε χαριτολογώντας: «Ε καλά, υπερέκθεση δεν έχω; Έλεος πλέον».

tilestwra