Έφη Αχτσιόγλου: Σενάρια βόμβα τη θέλουν να πάει στο ΠΑΣΟΚ

Σενάρια θέλουν την Έφη Aχτσιόγλου να σκέφτεται τη μετακίνηση της στο ΠΑΣΟΚ, ένα ενδεχόμενο ικανό να αλλάξει άρδην τον πολιτικό χάρτη της χώρας και να εξαφανίσει κυριολεκτικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η μετακίνηση της Έφης Aχτσιόγλου στο ΠΑΣΟΚ με στόχο να γίνει το νούμερο 2, να συσπειρώσει την αριστερά γύρω από το ΠΑΣΟΚ και να συρρικνώσει όσο περισσότερο γίνεται ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα μικρά κόμματα της αριστεράς είναι ένα σενάριο που έχει τεράστιες πιθανότητες να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Η απόφαση αυτή φέρεται να είναι μικρού πολιτικού ρίσκου για την Έφη Αχτσιόγλου αφού έτσι κι αλλιώς το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε άνοδο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, το χώμα του οποίου διεκδίκησε την εξουσία, σε μεγάλη πτώση.

Η Έφη Αχτσιόγλου θεωρεί τον εαυτό της προδομένο, τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και από τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ αφού μέχρι την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη είχε την αρχηγία στο τσεπάκι της. Μάλιστα φαίνεται να πήρε τις οριστικές αποφάσεις μετά το Σαββατοκύριακο όπου είδε ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον της να παίρνουν αποστάσεις



Το διαβάσαμε ΕΔΩ