«Έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς» – Στην εισαγγελία η υπόθεση της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου την Παρασκευή (6/10) έφερε μεγάλη θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και στους άπειρους θαυμαστές, που αγάπησαν την αείμνηστη ηθοποιό μέσα από τις ταινίες και τις παραστάσεις της.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τον τρόπο, με τον οποίο η ηθοποιός έχασε τη ζωή της. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό, πως η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε μέσα στο σπίτι της και συγκεκριμένα σε σκαλιά, που υπήρχαν στο χώρο.

Στο T-live την Τρίτη (10/10) έκανε δηλώσεις ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου τονίζοντας, πως υπάρχουν πολύ σημαντικά ερωτηματικά γύρω από το ατύχημά της και τις κινήσεις, που έγιναν μέσα στο σπίτι της, όσο εκείνη ήταν χτυπημένη.

Την υπόθεση λοιπόν, για την ώρα εξετάζει η αστυνομία, αναμένεται να καταθέσουν η οικιακή βοηθός και ένας πολύ καλός φίλος της Χρονοπούλου, καθώς αναμένεται το ζήτημα να πάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Μαίρης Χρονοπούλου για το ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου

«Οι συνθήκες που έγινε αυτό το τραγικό γεγονός, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο, που βρέθηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του, ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα, που επέφερε τον θάνατό της.

Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά…αν τα σκαλιά είναι πολλά και πέσει προς τα πίσω, χτυπάει από πίσω. Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο, ενώ υποτίθεται ότι έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Όλες οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες», είπε o κ. Χατζημιχάλης.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, κάποια πράγματα δε κολλάνε»

Η εκπομπή ”Ακόμα δεν είδες τίποτα” επικοινώνησε ζωντανά το Σάββατο (7/10) με καλλιτέχνες και φίλους της Μαίρης Χρονοπούλου με τις δηλώσεις του Χάρη Παπαδόπουλου να προκαλούν αίσθηση και αμφιβολία για τον τρόπο, που έφυγε από τη ζωή.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως λέγεται ότι η ηθοποιός χτύπησε στο σπίτι της μετά από ένα ατύχημα, που είχε.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πως έφυγε που έφυγε η. Κάποια πράγματα από αυτά που λέγονται, δε κολλάνε. Δεν ισχύει ότι κατέβηκε τη σκάλα. Σκάλα δεν κατέβηκε, την είχε κατέβει και είχε πάει στο σαλόνι. Γυρνούσε από το σαλόνι για να ανέβει να πάει στο δωμάτιο. Το σημείο που τη βρήκαν ήταν πάνω σε ένα χοντρό χαλί. Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, δε ξέρω πως έγινε. Είναι ανοιχτό αυτό το θέμα», είπε ο Χάρης Παπαδόπουλος

tilestwra