“Έχω ενοχές για τον Ρίτσαρντ. Ελπίζω μια μέρα να μου το συγχωρέσει”

Ο γνωστός δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή “Στιγμές” του καναλιού One, με τον Μάνο Νιφλή.

Σε αυτήν τη συνέντευξη, ανέφερε τον Ρίτσαρντ.

Αρχικά ο καταξιωμένος δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Τρία παιδιά. Ο Ρίτσαρντ, η Τερέζα και ο Γιώργος. Και δύο εγγόνια. Από τον Ρίτσαρντ. Η Φοίβη και ο Ιάσονας. Ο Ρίτσαρντ, ενώ πήγαινε στο εργαστήρι Δημοσιογραφίας για να γίνει δημοσιογράφος, γύρισε και μου είπε έντιμα μία μέρα ότι “άκουσε να δεις… Η οικογένεια έχει ένα δημοσιογράφο. Δεν μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ τον πατέρα μου. Έχεις φτάσει εκεί που έφθασες. Θα γίνω σκηνοθέτης”. Του άρεσε πάρα πολύ η φωτογραφία. Έγινε σκηνοθέτης, εξαιρετικός και στο μοντάζ και σκηνοθεσία και προχώρησε και στις παραγωγές και τώρα συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το “MasterChef”».

Ενώ συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Πάντως οφείλω να πω κάτι. Είναι το παιδί που έχω αδικήσει περισσότερο στη ζωή μου. Έχω μεγάλες ενοχές για τον Ρίτσαρντ. Γιατί παντρεύτηκα τη δημοσιογραφία και τον άφησα στην άκρη. Ελπίζω μια μέρα να μου το συγχωρέσει. Δεν ξέρω αν μου το έχει συγχωρέσει. Έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια».

fanpage