«Έχω πολλούς γκεi φίλους»: Τα «γυρνάει» τώρα ο Μπέος μετά τον σάλο με τον Κασσελάκη

«Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κάνουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών»

Δεν πέρασαν ούτε μερικές ώρες απ’ την επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου ως δήμαρχος στο Βόλο, και ο ίδιος προκάλεσε τον απόλυτο πανικό μετά τις επαίσχυντες εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. 

Η υβριστική και χυδαία τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου προκάλεσε τόσο την Αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη όσο και του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσαν τη δικαιοσύνη να παρέμβει.

Η χυδαία επίθεση Μπέου

Χθες στην ομιλία του μπροστά σε συγκεντρωμένους ψηφοφόρους του στην κεντρική πλατεία του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια, αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα στις γειτονιές και εκφράζομαι ελεύθερα, όπως λέει και το Σύνταγμά μας. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός, ούτε έχω πτυχίο κορνιζαρισμένο».

«Τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι την Ελλάδα, αυτοί μας εξαθλίωσαν», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε «και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ”επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”.

Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;», δήλωσε ο ίδιος με τους υποστηρικτές του να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν.

Μάλιστα παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο κ.Μπέος επέμενε στη θέση του, καθώς αργότερα το βράδυ μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου συνέχισε να επιμένει στην τοποθέτησή του.

Αναδίπλωση από Μπέο μέσω social

Τελικά ίσως η αποδοκιμασία που προκάλεσε ο ίδιος, ίσως και το ενδεχόμενο παρέμβασης της Δικαιοσύνης, οδήγησαν τον Αχιλλέα Μπέο να προχωρήσει σε αναδίπλωση μέσω των social.

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά ‘παραγγελία’ γιούς. Ολοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή. Οσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κάνουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών».

tilestwra