«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος»: Ο Ντάνος αποχαιρετά την μητέρα του που πέθανε μία μέρα μετά τον γάμο του

Με μία συγκινητική ανάρτηση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρέτησε την μητέρα του η οποία πέθανε χτες, μία μέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

“Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίστασή σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ”, έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην ανάρτησή του, την οποία και συνόδευσε με μια φωτογραφία με τη μητέρα του και τη γυναίκα του Δήμητρα Βαμβακούση.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

“Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου” έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ανήρτησε και μία φωτογραφία με τον ίδιο και τη μητέρα του να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.tilestwra