«Ήταν ξυπόλυτος, έμενε μέσα σε τρώγλες»: Ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη μιλά πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Το εισιτήριο του Αντώνη Καρυώτη για το Blue Horizon το οποίο θα τον γυρνούσε στην πατρίδα του, την αγαπημένη του Κρήτη, παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία είχε αποκλειστικές δηλώσεις από τον ετεροθαλή αδερφό του, ο οποίος αποκάλυψε την κατάσταση που επικρατούσε στην οικογένεια του δολοφονημένου.

Το εισιτήριο του αδικοχαμένου Αντώνη έρχεται να καταρρίψει τις θεωρίες πως ο ίδιος προσπάθησε να μπει «παράνομα» στο πλοίο, ενώ την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα ηχητικά τοκουμέντα από το «μαύρο κουτί» του πλοίου.

Ο αδερφός του Αντώνη μιλάει αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα» για τον άδικο θάνατου του 36χρονου.

«Είχα επαφές περισσότερο με τη μητέρα μου και λιγότερο με τα παιδιά. Είχε κι αυτή κάποια θέματα, κάποιες φοβίες και δεν πήγαιναν σχολείο. Τα παιδιά ήταν σαν αγρίμια ως προς τον κόσμο απ’ έξω. Ακόμα και εγώ όταν πήγαινα, όταν ήταν μικρά φοβόντουσαν και κρύβονταν. Της είχα πει μην τα κρύβεις και μου έλεγε όχι άσε τα μέσα. Ο Αντώνης ήταν καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο. Του άρεσε να πηγαίνει Αθήνα και Πειραιά να βλέπει κόσμο.

Ό,τι λεφτά μάζευε, πήγαινε επάνω, τα έτρωγε και γυρνούσε ξανά. Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης. Τα άλλα παιδιά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Ιδίως μετά που πέθανε η μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα, έμεναν μέσα σε τρώγλες. Τα συναισθήματά μου είναι όπως όταν χάνεται κάθε άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν είναι της οικογένειας. Απλά εγώ το έμαθα πολύ ξαφνικά και με ενημέρωσε ένας φίλος μου… Το θέμα είναι να δικαιωθεί το παιδί και κάποιοι άνθρωποι να πάρουν τον δρόμο τους» είπε για τον θάνατο που είχε ο Αντώνης Καργιώτης.tilestwra