Αβάσταχτος ο πόνος στο μνημόσυνο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη: Κατέρρευσε ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους. Χθες, οι γονείς του τέλεσαν το μνημόσυνο σε κλίμα οδύνης και μεγάλου πόνου.Ο ηθοποιός από τη μέρα του θανάτου του γιου του είναι ψυχολογικά ράκος. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο κι έχοντας αφήσει μούσια, ήταν απαρηγόρητος και δυσκολευόταν ακόμα και να σταθεί όρθιος. Λίγο πιο δίπλα, ντυμένη στα μαύρα η μητέρα του 11χρονου, δε σταματούσε να κλαίει για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του μονάκριβου γιου της.

Οι αγαπημένοι τους φίλοι στο πλευρό τους

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του Οδυσσέα Σταμούλη, όπως ο Παύλος Ορκόπουλος, ενώ στο πλευρό του είναι και ο αδελφός του Ισίδωρος, όπως μετέδωσε η εκπομπή« Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το 11χρονο αγόρι βρισκόταν στους Φούρνους, όπου η μητέρα του διατηρεί ξενοδοχείο. Το μεσημέρι της 10ης Αυγούστου είχε δώσει ραντεβού με τον ξάδελφό του για να πάνε για μπάνιο. Φαίνεται ότι έφτασε νωρίτερα και βούτηξε στη θάλασσα. Εκεί κάτι συνέβη, είτε χτύπησε είτε μπλέχτηκε σε δίχτυα και πνίγηκε.

Η μητέρα του τον αναζητούσε για ώρες και στις έξι το απόγευμα ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία. Μετά από έρευνες εντόπισαν το νεκρό αγόρι άνδρες μέσα στη θάλασσα, με τη μητέρα του να καταρρέει.

Από εκείνη τη στιγμή η ζωή τόσο του Οδυσσέα Σταμούλη, όσο και της πρώην συζύγου του σταμάτησε. Η πληγή μέσα τους εδώ και σαράντα μέρες συνεχίζει να αιμορραγεί και οι δυο τους θρηνούν για τον μονάκριβό τους, που χάθηκε τόσο ξαφνικά και άδικα.tilestwra