Αδερφός Κασσελάκη για Στέφανο και Τάιλερ: «Δεν περίμεναν να νικήσουν και δεν έφεραν χειμωνιάτικα ρούχα από τις ΗΠΑ»

Ο Στέλιος Κασσελάκης, αδερφός του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μίλησε λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στην αξιωματική αντιπολίτευση και αποκάλυψε ότι ούτε ο ίδιος ο Στέφανος ούτε και ο σύντροφός του Τάιλερ περίμεναν τη νίκη. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ερχόμενοι από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα δεν έφεραν μαζί τους παρά καλοκαιρινά ρούχα.

“Σιγά-σιγά συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί. Ο Στέφανος το έχει καταλάβει. Ο λόγος που έδωσε στην Κουμουνδούρου μου θύμισε Κένεντι. Τρομερός. Δεν το περίμενα κι εγώ ο ίδιος. Αυθόρμητος, ρεαλιστικός με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο. Για μας και για τους γονείς μου όλα αυτά που γίνονται είναι ένα όνειρο. Ελπίζω αύριο να μην ξυπνήσω αύριο και να είναι μια άλλη πραγματικότητα”.

Για τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ, και αν καταλάβει τι έχει συμβεί ανέφερε: “Θα το καταλάβει. Αν δεν το έχει θα το καταλάβει σύντομα. Ο Τάιλερ είναι πολύ ώριμο άτομο. Έχει ζήσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες ειδικά εν μέσω Covid. Είναι πολύ έξυπνο παιδί και έχει μεγάλη εμπειρία στη ζωή“.

Για το αν θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα: “Προφανώς. Θα πάνε πίσω σύντομα να φέρουν τα ρούχα τους πίσω γιατί και αυτοί είχαν πακετάρει για καλοκαίρι. Κανείς δεν το περίμενε αυτό που έγινε. Και τελείωσε. Το σπίτι τους είναι η Ελλάδα“.

Δείτε το βίντεο:tilestwra