Αδιανόnτο: 13χρονoς έβαλε τέλoς στn ζωń της μnτέρας του την ώρα που κοιμóταν δίπλα στη νεογέννnτn αδερφoύλα του

Ένας 13χρονος μητροκτόνος συνελήφθη, στη Φλόριντα, καθώς δολοφόνησε τη 39χρονης μητέρας του, την ώρα που κοιμόταν, δίπλα στη μόλις 14 ημερών νεογέννητη αδελφή του.

Ειδικότερα, ο Ντέρεκ Ρόζα κατηγορείται, με τις διατάξεις περί ανηλίκων, για τη δολοφονία της μητέρα του, Ιρίνα Γκαρσία, αλλά τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα, διότι βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, στις 23:30 το βράδυ, όταν ο έφηβος κάλεσε την αστυνομία και εξομολογήθηκε «μόλις σκότωσα τη μητέρα μου».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα που ζει η οικογένεια, βρήκαν τη μητέρα νεκρή στο υπνοδωμάτιο, μόλις λίγα εκατοστά από μια κούνια, μέσα στην οποία βρισκόταν η κόρη της, η οποία δεν είχε πάθει το παραμικρό.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο μαθητής περίμενε η μητέρα του να πέσει για ύπνο, πριν να την μαχαιρώσει αρκετές φορές στο λαιμό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο 13χρονος μητροκτόνος ήταν ευγενικός και απολογητικός στις συνομιλιές του με τους αστυνομικούς «κάτι που δεν θα περίμενες μπαίνοντας σε ένα διαμέρισμα με έναν τέτοιο σκηνικό δολοφονίας».

Άριστος μαθητής ο 13χρονος μητροκτόνος

Σύμφωνα με τη New York Post, ο μαθητής, ο οποίος ήταν ένας άριστος μαθητής στο σχολείο του, ήταν στο διαμέρισμα το βράδυ του εγκλήματος, με την νεογέννητη αδερφή του και τη μητέρα τους, καθώς ο θετός του πατέρας βρισκόταν στη Τζόρτζια.

Ο έφηβος δεν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα στο παρελθόν και φέρεται να τα πήγαινε καλά με τον θετό πατέρα του, ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν έχουν δώσει πληροφορίες για το κίνητρο του 13χρονου, ο οποίος δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με το λόγο που δολοφόνησε τη μητέρα του.

tilestwra