Αθηνά Οικονομάκου: Στα βότσαλα στην Ίμπιζα με μαγιό. Η περίεργη φωτογραφία που διάλεξε για throwback

Οι “throwback” φωτογραφίες αποτελούν μια δημοφιλή τάση στα προφίλ των διασήμων στο Instagram, προσφέροντας μια σειρά από μοναδικά οφέλη τόσο για τους ίδιους τους διάσημους όσο και για τους ακολούθους τους.

Όταν οι celebrities δεν έχουν να παράξουν κάτι καινούργιο και χρειάζονται να ταΐσουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τον αλγόριθμο, επιστρέφουν στο παρελθόν, το πρόσφατο ή το πιο μακρινό και ξεθάβουν φωτογραφίες!

Φωτογραφίες από τα παιδικά τα εφηβικά ή τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους είναι συνήθως το αντικείμενο του throwback. Οι γυναίκες συνήθως δεν πάνε τόσο πίσω, καθώς πολλές έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην εμφάνισή τους, διορθώνοντας τις ατέλειες με αισθητικές επεμβάσεις έτσι το throwback περιορίζεται σε ένα με δύο χρόνια πίσω!

Αυτή τη λογική ακολούθησε και η Αθηνά Οικονομάκου με το πρόσφατο throwback των φωτογραφιών της στο instagram. Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από καλοκαίρι του 2023 από την Ίμπιζα

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει ένα λευκό στράπλες μαγιό και είναι ξαπλωμένοι πάνω στα βότσαλα στην απλωμένη της πετσέτα.

Οι throwback φωτογραφίες λειτουργούν και ως ένας ισχυρός μηχανισμός για τη δημιουργία νοσταλγίας. Οι θαυμαστές συχνά συνδέουν τις εικόνες από το παρελθόν με δικές τους αναμνήσεις και εμπειρίες, δημιουργώντας έτσι μια ισχυρότερη σχέση με τον διάσημο.

Εμεις βρήκαμε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες από αυτό το σετ και τις παρουσιάζουμε πιο κάτω! Ήταν Αυγουστος 2023!



Το διαβάσαμε ΕΔΩ