Αλέξανδρος Τζόρβας: Είναι πλέον αγρότης – Όσα χρήματα έβγαλα από το ποδόσφαιρο, τα επένδυσα στις ελιές

Γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ, ομάδες από την Ιταλία, η ζωή του Αλέξανδρου Τζόρβα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος υπό τον Ότο Ρεχάγκελ.

Εδώ και μερικά χρόνια, έχει «κρεμάσει» τα παπούτσια του και έχει επενδύσει στην αγροτικές δουλειές.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day» αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση να γίνει αγρότης.

«Είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα κι εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα έναν χρόνο μετά, το 2016. Σήμερα έχουμε 200 στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα από την αρχή» δήλωσε αρχικά.

Δείτε το βίντεο

«Είχε οικονομικό ρίσκο όταν ξεκίνησα. Όσα χρήματα έβγαλα από το πρώτο κομμάτι της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, χρειάστηκε να τα επενδύσω στο δεύτερο, στις ελιές. Τα παιδιά έρχονται μαζί μου στο κτήμα για τρεις μήνες το καλοκαίρι και εγώ ανεβοκατεβαίνω» πρόσθεσε ο πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν «ο γιος του, του τραβούσε το πόδι για να μη φύγει σε άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι».

Στην πορεία, μίλησε και για τη σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

«Είμαστε μαζί από ηλικία 22 ετών, σχεδόν 20 χρόνια. Μόλις γνωριστήκαμε, ταιριάξανε οι χημείες μας. Εγώ και η Χρυσαυγή γνωριστήκαμε σε μία εποχή που δεν είχα ούτε δημοσιότητα, ούτε χρήματα. Τότε εκείνη έκανε δημοσιογραφία σε ένα κανάλι του Παναθηναϊκού, έτυχε να κάνουμε μία συνέντευξη και το ένα έφερε το άλλο. Θαυμάζω πολλά πράγματα σε εκείνη. Πρώτα από όλα ότι είναι μία εξαιρετική μητέρα, είναι πολύ δραστήρια, έχει το συμβολαιογραφείο της και είναι ο ορισμός της σύγχρονης νέας μητέρας» είπε ο Αλέξανδρος Τζιόρβας.

tilestwra