Αλέξης Κούγιας: «Ο γιος μου συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα – Βέβαια μου τη σύστησε»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα παιδιά του και αποκάλυψε πως ο 21χρονος γιος του, Χρήστος είναι σε σχέση και μάλιστα του σύστησε τη σύντροφό του με την οποία συζεί.

Η δημοσιογράφος του “Πρωινού” στον ΑΝΤ1 Αναστασία Ζάρκα συνάντησε τον ποινικολόγο, ο οποίος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και τα παιδιά του.

“Ο καρκίνος είναι μια καθημερινή μάχη. Τη μια μέρα λες δόξα τω Θεώ, την άλλη βοήθα Παναγιά. Όμως πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Όπως βλέπετε δεν έχω αλλάξει τη ζωή μου. Χτύπησα παίζοντας ποδόσφαιρο. Που σημαίνει πως έχω τις δυνατότητες να παίζω ποδόσφαιρο στην ηλικία μου” είπε ο Αλέξης Κούγιας, όσον αφορά τη μάχη του με τον καρκίνο.

“Τα παιδιά μου έχουν φύγει από το σπίτι. Ο γιος μου συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα εδώ και λίγο καιρό. Βέβαια μου τη σύστησε. Η κόρη μου έφυγε, γιατί ξεκίνησε τις σπουδές της, είναι στο εξωτερικό. Άρα είμαι μόνος μου. Είχα συνηθίσει, γιατί ήταν και τα δύο σπίτι μου από 13 χρονών, χωρίς δικαστική απόφαση. Μου λείπουν πολύ. Με τον γιο μου όμως συναντιόμαστε, απλά δεν κοιμάται στο σπίτι. Έχουμε σχέση όχι πατέρα με γιο, δύο φίλων” είπε ο Αλέξης Κούγιας.

tilestwra