Αληθινή και ακομπλεξάριστη: Η Παναγιώτα Βλαντή μαζεύει ελιές στα κτήματα και όλοι την αποθεώνоυν

Η Παναγιώτα Βλαντή υπήρξε και είναι ακόμα μία από τις πιο όμορφες, ερωτικές και ποθητές γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τη μικρή οθόνη. Οι ρόλοι της έμειναν στην ιστορία της ελληνικής μικρής οθόνης με τον ανδρικό πληθυσμό να την αποθεώνει εδώ και 3 δεκαετίες σχεδόν που ομορφαίνει την τηλεόραση.

Ο ερωτισμός της και η απλότητά της, η ομορφιά της χωρίς να προσπαθεί βγαίνει τόσο φυσικά που μπορεί να εμπνεύσει και να ζωντανέψει ακόμα και μια πολύ απλή και συνηθισμένη φωτογραφία ή πλάνο, απλά επειδή υπάρχει μέσα της.

Αυτό συνέβη στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις συνόδευσε τη λεζάντα: «Τα αγαθά κόποις κτώνται».

Στις φωτογραφίες η ηθοποιός φοράει τα γάντια της, ένα κολάν και μία ροζ φανέλα και χαμογελώντας στέκεται όρθια μπροστά από τις ελιές που έχει μαζέψει. Μία απλή φωτογραφία που υπό άλλες περιπτώσεις θα προσπερνούσαμε όλοι, με την προσθήκη της Παναγιώτας Βλαντή έγινε μία φωτογραφία που μπορείς να χαζεύεις πολλή ώρα.Πηγή: tilestwra