Αλκυόνη Παπαδάκη: «Έχασα τον γιο και τον σύζυγό μου μέσα σε έξι μήνες – Ζω με 250 εupώ»

H κορυφαία συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στην ζωή της και τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Η Αλκυόνη Παπαδάκη φιλοξενείται σε σπίτι και ζει με 250 ευρώ, όμως δηλώνει πως θα συνεχίσει να παλεύει με αισιοδοξία. Άλλωστε, αυτό που την έχει στιγματίσει περισσότερο είναι η απώλεια των δύο αγαπημένων της προσώπων: του γιου και του συζύγου της.

Δείτε το βίντεο

“Είναι μια εποχή δύσκολη για τα βιβλία, γενικά. Επειδή μου συνέβησαν αυτά τα γεγονότα απανωτά, και τα πιο δύσκολα. Όπως το να χάσω το παιδί μου. Έχω ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω μου. Δεν μπόρεσα να κάνω ένα νέο βιβλίο. Ένα καινούργιο βιβλίο τραβάει και τα προηγούμενα. Πάγωσε η ζωή. Δεν μου φταίει κανείς. Εμένα μου πήγε η ζωή σε καταιγίδα”, ανέφερε η Αλκυόνη Παπαδάκη στην εκπομπή “Επί Τόπου” στο Open και πρόσθεσε:

Χάνω τον σύζυγό μου και τον γιο μου, ήταν 42 χρονών. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστεί κανείς. Δεν μπορούσα αυτή την εποχή, γιατί δεν ήταν μόνο οι θάνατοι, προηγήθηκαν νοσοκομεία. Δεν μπόρεσα να γράψω και ακόμα δεν μπορώ. Έχω στο μυαλό μου ότι θα γράψω ένα δυνατό βιβλίο για όσα έζησα”.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε: Ο γιος μου έφυγε από κύρωση του ήπατος. Ήταν λίγο φευγάτος και έπινε τελευταία. Δεν το έχω ξεπεράσει, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει στη ζωή μου. Περιμένω κάθε βράδυ το κλειδί στην πόρτα ή το πρωί να φωνάζει “μαμά”. Είναι όλα νωπά ακόμη! Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ερημιά. Δεν μιλάμε για μοναξιά αλλά για ερημιά. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να σταθώ στα πόδια μου”.Πηγή: tilestwra