Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την υπόθεσή της – Χαρές μετά την «παγωμάρα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να επιστρέψει ο Αλέξης Κούγιας για την υπεράσπισή της και να καταθέσουν δύο γενετιστές από το εξωτερικό.

Επιστρέφει ο Αλέξης Κούγιας;

Την επιστροφή του Αλέξη Κούγια στα έδρανα της υπεράσπισης ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακαλώντας το διορισμό των δύο εκ των τριών δικηγόρων που όρισε αυτεπαγγέλτως το δικαστήριο μετά την παραίτηση του συνηγόρου της για να μπορέσει να συνεχιστεί η δίκη.
Η κατηγορούμενη πριν λίγο μετά την ομόφωνη απόρριψη ενός ακόμα αίτημα τις από την υπεράσπιση ενημέρωσε τους δικαστές ότι η αδερφή της στη διακοπή της συνεδρίασης επικοινώνησε με τον κύριο Κούγια και τη συνεργάτιδα του γνωστοποιώντας την πρόθεση τους να επιστρέψουν στη θέση της υπεράσπισης.

Νωρίτερα νέο αίτημα για εξέταση μαρτύρων γενετιστών από το εξωτερικό υπέβαλε σήμερα στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου,ενώ ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε για προσχηματικο αίτημα ζητώντας να ανοίξει άμεσα ο κύκλος της απολογίας της κατηγορουμένης

Το δικαστήριο μετά από σχετική πρόταση και της εισαγγελεως απέρριψε τελικά το αίτημα που επέλεξε να υποβάλει η ίδια η κατηγορούμενη και όχι κάποια από τις τρεις αυτεπαγγέλτως διορισμένες δικηγόρους τους . «Θα ήθελα να εγχειρίσω ένα έγγραφο. Ζητάω να κληθούν δυο νέοι μάρτυρες. Μου είπαν να το φέρω εγώ» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

fanpage