Ανατριχιάζoυν οι σκηνές από το κελi του Αγίου: Γυρίσματα στο Άγιο Όρος για τη τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος»

Στην πανέμορφη Κόνιτσα, συνεχίζονται με πολλή αγωνία τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά “Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Mega. Πρόκειται για μια παραγωγή του Ινστιτούτου “Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τον Οκτώβριο, ολόκληρη η ομάδα των ηθοποιών και των συντελεστών θα μεταβεί στο Άγιο Όρος, όπου θα ληφθούν σημαντικά πλάνα που αφορούν τη ζωή του Αγίου στον Άθωνα.

“Άγιος Παΐσιος”: Γυρίσματα στο κελί του Αγίου

Οι γυρισματα περιλαμβάνουν σκηνές στην περιοχή της Παναγούδας, όπου βρίσκεται το κελί του Αγίου, καθώς και στην Καψάλα. Στη συνέχεια, το πλάνο περιλαμβάνει την Σουρωτή, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου, καθώς και το όρος Σινά, όπου θα αναπαρασταθούν προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και η Αθήνα, όπου ο Άγιος πέρασε πολύτιμο χρόνο στα νοσοκομεία.

Έχει επίσης ανακοινωθεί ότι η σειρά θα εξελίσσεται από το 1958 έως το 1994 και θα περιλαμβάνει σκηνές ακόμη και μετά τον θάνατο του Αγίου. Οι γυρισματα θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες τοποθεσίες, περιλαμβανομένων του Σινά, της Θήβας, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Σημαντικές προετοιμασίες γίνονται για την κατασκευή δύο επιπλέον κελιών, που θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι του πλάνου.

Σειρά υπερπαραγωγή:

Με περίπου είκοσι βασικούς ρόλους και πενήντα δεύτερους ρόλους, καθώς και περίπου 800 βοηθητικούς ηθοποιούς, η σειρά αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Σημαντικό είναι ότι οι ηθοποιοί θα παρουσιάσουν τον Άγιο Παΐσιο σε διάφορες φάσεις της ζωής του, καλύπτοντας την ηλικία από το 33ο έτος έως το 70ο έτος.

Η παραγωγή του Ινστιτούτου “Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”, που επιμελείται η Foss Productions, αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία που είχε και στον πρώτο κύκλο της σειράς, αποτελώντας μια από τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της τηλεοπτικής σεζόν.tilestwra