Ανατροπή-σοκ με τον θάνατo της Μαίρης Χρονοπούλου: Τη δολοφόνnσαν;

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η ηθοποιός που άφησε εποχή φερόταν να έχει ατύχημα στο σπίτι της πέφτοντας από τη σκάλα, ωστόσο υπάρχουν υπόνοιες για εμπλοκή άλλου ατόμου.

Αυτές προκύπτουν από δύο στοιχεία. Το ένα έχει να κάνει με ένα ματωμένο νυχτικό το οποίο φορούσε την ώρα που έπεσε και έχει εξαφανιστεί και το δεύτερο έχει να κάνει με τη θέση στην οποία βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί που δεν δικαιολογεί το χτύπημα στο κεφάλι.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου δήλωσε στο Πρωινό τα εξής:

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κίνητρο θα μπορούσε να υπάρξει αν υποθέσουμε ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Μπορεί να είναι και ένα σπρώξιμο, το οποίο έγινε επάνω σε έναν διαπληκτισμό. Εγώ έχω επικεντρωθεί σε κάποια γεγονότα. Δεν είναι μόνο το νυχτικό, είναι και το ασθενοφόρο που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η εταιρεία που έκανε τη μεταφορά. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ενώ θα έπρεπε αμέσως να ειδοποιηθεί το νοσοκομειακό, ασχολήθηκαν αυτά τα δύο άτομα -η Γεωργιανή και ο φίλος και γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου- με το να την αλλάξουν. Το νυχτικό θα έπρεπε να ελεγχθεί γιατί υπάρχει και DNA.

Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός την βρήκε αναίσθητη επάνω σε ένα χαλί. Προφανώς φορούσε αυτό το νυχτικό. Αντί να την αφήσουν έτσι όπως είναι και να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο… την άλλαξαν. Μας είπαν ότι το ματωμένο νυχτικό έχει εξαφανιστεί. Βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί και το κεφάλι της ήταν προς την πλευρά των σκαλοπατιών. Όταν πέσει κάποιος από τα σκαλοπάτια, θα πρέπει το κεφάλι συνήθως να είναι μπροστά. Αν πέσει πίσω, χτυπάει πίσω. Εδώ χτύπησε μπροστά δεξιά και το κεφάλι ήταν ανάποδα. Αυτά όλα δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Κλήθηκαν χθες να καταθέσουν η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της».

tilestwra