Ανησυχία για την εξάπλωση κοριών Άλλη μία καταγγελία για ξενοδοχείο της Αθήνας

Μία γυναίκα, μετά από τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προχώρησε σε καταγγελία που προκαλεί ανησυχία, υποστηρίζοντας πως η κόρη της γέμισε εξανθήματα από κοριούς.

Μητέρα και κόρη αποχώρησαν από το ξενοδοχείο και διαπίστωσαν έντρομες πως τα τσιμπήματα στο σώμα του κοριτσιού άρχισαν να χειροτερεύουν, με συνέπεια να πάνε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η γυναίκα καταγγέλλει πως το ξενοδοχείο δεν ανέλαβε καμία ευθύνη όταν τους ενημέρωσε σχετικά με το περιστατικό.

«Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο, μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. 

Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, πυρετό και κατάλαβε ότι δεν ήταν τελικά κουνούπι», δήλωσε και συνέχισε:

«Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί, άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και παίρνουμε κάποιες αντιβιώσεις, χρειαστήκαν κάποια φάρμακα.

Όταν επικοινώνησα μετά με το ξενοδοχείο, σήμερα δηλαδή το μεσημέρι, ούτε καν μου είπαν περαστικά, ούτε καν ασχολήθηκαν».

Από την πλευρά του, το ξενοδοχείο ισχυρίζεται πως δεν έγινε κάποια σχετική καταγγελία αλλά και ότι κάνουν απεντομώσεις αρκετά συχνά.

Πηγή