Αννίτα Πάνια: «Δεν έχω το δικαίωμα να χαρακτηρίζω κοινωνικά τον Αντρέα τον γιο μου & να μιλάω εγώ για εκείνον»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό και τον Μιχάλη Ροδόπουλο έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, αλλά και για τη σχέση που έχει με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, που η ίδια την χαρακτηρίζει είναι αγάπη και Σουηδία.

Έβλεπα τις πρόσφατες φωτογραφίες σας στις κερκίδες του Ηρωδείου, ο Νίκος Καρβέλας αγκαλιά με σένα, δίπλα η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου και στη σκηνή η Άννα Βίσση. Δεν είναι λίγο Σουηδία να είστε όλοι μαζί οι πρώην –«οι πάντα», όπως έχει πει η Βίσση– και η νυν;

Εγώ δεν το λέω «Σουηδία», το λέω «αγάπη».

Περισσότερο και από «υπερβολική».

Αγάπη μεταξύ των ανθρώπων και σεβασμός στις σχέσεις. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, και καλλιτεχνικά και πραγματικά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο πλάσμα για όλους μας. Ο Νίκος είναι ο δικός μου άνθρωπος και ό,τι είναι του Νίκου σαφώς και είναι συμβατό με μένα, γιατί άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε.

Για τον γιο σου Αντρέα, που έχεις αποκτήσει με τον Νίκο Καρβέλα, δεν συνηθίζεις να μιλάς. Γιατί;

Ο Αντρέας είναι η μεγάλη μου λατρεία, είναι η ζωή μου όλη, ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει για μένα, τον λατρεύω. Από εκεί και πέρα, δεν παύει να είναι μια προσωπικότητα αυθύπαρκτη, αυτόνομη και θεωρώ ότι δεν έχω το δικαίωμα, επειδή έναν άνθρωπο τον έχω γεννήσει, να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω εγώ για εκείνον.

Η συνέντευξη της Αννίτας Πάνια – Τι είπε για τον γιο της

tilestwra