«Αξίζει Όσκαρ! Συγκλoνιστικń»: Αποθέωσαν την Όλγα Δαμάνη για την ερμηνεία της στον Σασμó

Η Όλγα Δαμάνη, που υποδύεται τη γιαγιά Ειρήνη στο Σασμό, είναι απίστευτη ηθοποιός! Έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, στο χθεσινό επεισόδιο με τους χρήστες του Twitter να την αποθεώνουν, σε αντίθεση με τον Αστέρη.

Ρεσιτάλ ερμηνείας

Ειδικότερα, στο χθεσινό επεισόδιο, ο κόσμος του Αστέρη γκρεμίστηκε και η αντίδρασή του ήταν απρόβλεπτη, όταν έμαθε απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή.

Ένα νέο μέτωπο άνοιξε, φέρνοντας αντιμέτωπους Μαθιό και Αστέρη. H αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη έπεσε σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία είδε τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Κάλεσε τους γιους της στο σπίτι και τους ανακοίνωσε ότι η βεντέτα ανοίγει ξανά.

Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη κάλεσε τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για το σασμό. Η συνάντηση αυτή εξελίχθηκε σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους, και άμεσα θα οδηγούσε την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν το θάνατο.

Η σκηνή αυτή συγκλόνισε τους τηλεθεατές και αποθέωσαν για άλλη μια φορά την Όλγα Δαμάνη για τις υποκριτικές της ικανότητες, ενώ ο Αστέρης εκνεύρισε το κοινό, για άλλη μία φορά, λόγω της αντίδρασής του απέναντι στον αδερφό του όταν έμαθε την αλήθεια.

«Η Βασιλική ζούσε μια κόλαση. Την χτυπούσε, την έβρισκα συνέχεια με μελανιές. Δεν γινόταν αλλιώς», του εξήγησε ο Μαθιός, με τον Αστέρη να απαντά «μη μιλάς. Δεν με ενδιαφέρει. Είσαι φονιάς Μαθιό. Μη μιλάς, δεν θέλω να σε ακούσω. Δεν θέλω να σε βλέπω, τέλος».

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Όλγα Δαμάνη

Δείτε βίντεο

tilestwra