Αξιολάτρευτο σκυλάκι τρώει όρθιο σε ειδική καρέκλα λόγω σπάνιας ασθένειας

Με την πρώτη ματιά, η Τινκ μοιάζει με ένα ευτυχισμένο κουτάβι. Ωστόσο, παρά την ευτυχία της πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

“Από την στιγμή που φέραμε την Τινκ στο σπίτι πριν από έναν χρόνο περίπου μας έκλεψε την καρδιά. Έχει κάποια πεπτικά προβλήματα και δυσκολεύεται να κρατήσει μέσα το φαγητό. Μια βδομάδα αφού την είχαμε πάρει στο σπίτι την πήγαμε στον κτηνίατρο, όταν άρχισε να κάνει συνέχεια εμετό και δεν ξέραμε γιατί. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι η Τινκ είχε έναν διευρυμένο οισοφάγο που δεν την βοηθούσε να πηγαίνει το φαγητό στο στομάχι. Έτσι, δεν απορροφούσε καμία από τις θρεπτικές ουσίες του φαγητού”, έγραψε ο Τομ Σάλιβαν στην σελίδα gofundme, στην οποία συγκεντρώνονται χρήματα για τα ιατρικά έξοδα της Τινκ.

Η κατάσταση της Τινκ μπορεί να προκληθεί από υπανάπτυκτα νεύρα και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει κανονικό φαγητό για την ασφάλεια του στομάχου της, οπότε χρειάζεται βοήθεια. Τρώει πολλά μικρά γεύματα όλη την ημέρα σε μια ειδική καρέκλα, που ονομάζεται “καρέκλα Μπέιλι.” Αυτή η καρέκλα επιτρέπει στην βαρύτητα να βοηθάει το φαγητό που τρώει η Τινκ να φτάνει με ασφάλεια στο στομάχι της.

Η κατάστασή της δεν είναι εύκολη και απαιτεί πολύ βοήθεια από τους ιδιοκτήτες της, αλλά οι Σάλιβαν είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν το καινούργιο μέλος της οικογένειάς τους.

“Από την στιγμή που φέραμε την Τινκ στο σπίτι πριν από έναν χρόνο περίπου μας έκλεψε την καρδιά”, έγραψε ο ιδιοκτήτης της ο Τομ.

“Έχει κάποια πεπτικά προβλήματα και δυσκολεύεται να κρατήσει μέσα το φαγητό. Μια βδομάδα αφού την είχαμε πάρει στο σπίτι την πήγαμε στον κτηνίατρο, όταν άρχισε να κάνει συνέχεια εμετό και δεν ξέραμε γιατί.”

“Η Τινκ είχε έναν διευρυμένο οισοφάγο που δεν την βοηθούσε να πηγαίνει το φαγητό στο στομάχι της.”

Εξαιτίας της κατάστασής της, η Τινκ απαιτεί βοήθεια.

Τρώει πολλά μικρά γεύματα όλη την ημέρα σε μια ειδική καρέκλα, που ονομάζεται “καρέκλα Μπέιλι.

Αυτή η καρέκλα επιτρέπει στην βαρύτητα να να βοηθήσει το φαγητό που τρώει η Τινκ να φτάνει με ασφάλεια στο στομάχι της.

Η κατάστασή της δεν είναι εύκολη και απαιτεί πολύ βοήθεια από τους ιδιοκτήτες της, αλλά οι Σάλιβαν είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν το καινούργιο μέλος της οικογένειάς τους.

[Instagram]

tilestwra