Αποκάλυψη – Βρέθηκε αiμα του Μιχάλη Κατσουρή σε μαχαiρι Κροάτη χoύλıγκαν

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το DNA στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, το κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των Κροατών χούλιγκαν βρέθηκε αίμα το οποίο ανήκε στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Αίμα και δεύτερου ατόμου

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ένα καταλυτικό στοιχείο, όμως, αυτό που δυσχεραίνει την έρευνα των Αρχών είναι το γεγονός πως στο μαχαίρι έχει βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη ατόμου, άγνωστου μέχρι στιγμής.

Από εξέταση του κινητού ενός άλλου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία σε δεύτερη φάση, βρέθηκαν μηνύματα στα οποία αναφέρονται σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα –ασύλληπτα έως σήμερα- και τα οποία όπως αναφέρεται στα μηνύματα, γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη.

Αυτά τα τρία πρόσωπα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες μέρες.

tilestwra