Αποκάλυψη ΦΡΙΚΗ για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια – Δείχνει ότι…»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο γνωστός  ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος, σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μιλώντας στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, σχεδόν έξι μήνες μετά την τραγωδία, εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια που φυλάσσονται σε ένα χώρο κοντά στη Λάρισα (τον περασμένο Αύγουστο).

«Μία Επιτροπή Τεχνικών Συμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, τον χώρο που είναι αποθηκευμένα, σε μια περιοχή κοντά στη Λάρισα, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά και στη συνέχεια, τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο ποινικολόγος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Κατά την επίσκεψή τους στον χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια, εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος, βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στον χώρο του κυλικείου», είπε χαρακτηριστικά.

«Eίναι ελάχιστη υποχρέωση σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή που χάνεται να γίνει μια περισυλλογή των μελών του σώματος του οποιουδήποτε θύματος. Διατυπώνεται ακόμη από τους ανθρώπους, οι οποίοι έκαναν τη σχετική ανακάλυψη, η ανησυχία και η υποψία ότι ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα μέλη που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των απομειναριών από τα βαγόνια» σημείωσε ο ποινικολόγος.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι το εύρημα έχει ανασυρθεί κι έχει ταυτοποιηθεί ότι ανήκει σε καταγεγραμμένο αλλοδαπό επιβάτη.tilestwra