Αποστολάκης: «Στον Κασσελάκη είδα μια ελπίδα, ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο»

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μίλησε στην ΕΡΤ σχετικά με την υποστήριξη που παρέχει στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Στον κ. Κασσελάκη είδα μια καινούργια ελπίδα. Κάτι φρέσκο. Κάτι καινούργιο. Κάτι που είναι διαφορετικό. Ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο», ανέφερε αρχικά ο κ. Αποστολάκης.

Μια ημέρα μετά την ομιλία του νέου προέδρου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και την αναβάθμιση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε εσωκομματικές αντιδράσεις ο κ. Αποστολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε άτομα που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και έχουν τις ίδιες αγωνίες για θέματα που μας απασχολούν. Μπορεί ο τρόπος να ειναι διαφορετικός αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι (σ.σ. o κ. Πολάκης) έχει δουλέψει και είναι καθαρός».

Όσον αφορά το γεγονός ότι η αναβάθμισή του από τον κ. Κασσελάκη δεν φέρνει κάτι καινούργιο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ επισήμανε ότι «οι ιδέες είναι φρέσκες, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια ιστορία. Ας αφήσουμε αυτή την ομάδα πώς θα λειτουργήσει. Το αποτέλεσμα θα κρίνει το τι θα γίνει».

tilestwra