«Ασθενείς, συγγενείς, γιατροί και νοσηλευτές είναι συνωστισμένοι σε άθλιους χώρους»

Η παθολόγος πρόεδρος της επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείου Νίκαιας, Όλγα Κοσμοπούλου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο κτίριο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ασθενείς, συγγενείς, γιατροί και νοσηλευτές είναι συνωστισμένοι σε άθλιους χώρους».

Παράλληλα, όπως εξήγησε «βρέθηκε μία φωλιά από σφίγγες μέσα σε έναν θάλαμο» και τόνισε πως «το νοσοκομείο της Νίκαιας είναι πάρα πολύ παλιό».

«Ο πρώτος όροφος όπου είναι οι παθολογικές κλινικές είναι σε τραγική κατάσταση. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει» σημείωσε εξηγώντας πως δεν υπάρχουν τουαλέτες μέσα στους θαλάμους.

«Τα κρεβάτια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Ασθενείς, συγγενείς, γιατροί και νοσηλευτές είναι συνωστισμένοι σε άθλιους χώρους» δήλωσε η Όλγα Κοσμοπούλου.

«Στον πρώτο όροφο επειδή είναι η περιοχή τέτοια έχει έτσι και αλλιώς σε μόνιμη βάση πάρα πολλά κουνούπια. Όντως χτες βρέθηκε μία φωλιά από σφίγγες μέσα σε έναν θάλαμο. Φυσικά ο θάλαμος άδειασε. Δεν νομίζω ότι τσίμπησαν ασθενείς» επεσήμανε η παθολόγος.

Πηγή