Ασπρόπυργος: «Τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» – Η πρώτη αντίδραση του γυμναστή

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για τον γυμναστή δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο.

Ο ίδιος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67%. ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων μαθητών, είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Κ. Χ. ηλικίας 30 ετών ο οποίος είναι γυμναστής σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου.

Ο 30χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς, ενώ ο ίδιος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67%.

Σημειώνεται πως μια ώρα πριν τη σύλληψη του γυμναστή χθες, πλήθος γονέων μαθητών είχε συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο, καθώς είχαν όλοι πληροφορηθεί ότι ο 30χρονος φέρεται να προβαίνει συχνά σε θωπείες εις βάρος ανήλικων μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος Γυμναστικής.

ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του 30χρονου γυμναστή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διατάχθηκε από το υπουργείο Παιδείας ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για την υπόθεση.

Διευκρινίζεται πως πρόκειται για αναπληρωτή καθηγητή και πως ήδη έχει παυθεί από τα καθήκοντά του.

“Ο δάσκαλος την γαργαλούσε”

Οπως έγινε νωρίτερα γνωστό, υπάρχουν 50 καταγγελίες για τον συγκεκριμένο δάσκαλο.

Μάλιστς, ένας από τους γονείς των παιδιών που προχώρησαν στην καταγγελία, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, “ο δάσκαλος την γαργαλούσε”.

“Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα”, είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. “Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε”, συμπλήρωσε.

Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες δεκάδων μαθητών σε σχολείο του Ασπρόπυργου για τον 30χρονο γυμναστή τους, ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» – Η πρώτη αντίδραση του γυμναστή

«Τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια», είπε στον πατέρα του, που μίλησε στο MEGA αναφορικά με την υπόθεση.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής και μου είπαν ότι έπιασαν το παιδί και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου δεν είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δε συνάδει με την ηλικία του, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός ουσιαστικά. Αυτό τού δημιούργησε αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα», προσέθεσε ο πατέρας του παιδιού.

Ο 30χρονος συνελήφθη εντός του σχολείου το πρωί της Τρίτης (07/11) μετά από τις καταγγελίες των γονέων των ανηλίκων, οι οποίοι στη γενική συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων άκουγαν εμβρόντητοι ο ένας τον άλλον, να αναφέρονται στα όσα τους είπαν τα παιδιά τους.

Από γαργαλητά στα σώματά τους μέχρι και άσεμνες λέξεις, οι μαθητές είπαν στους γονείς τους τα όσα συνέβαιναν, με αποτέλεσμα όλοι οι γονείς να προσφύγουν στον διευθυντή. Από εκεί, κλήθηκε η αστυνομία και στη συνέχεια, έγινε η σύλληψη.