Αυτή είναι η βίλα του Παπαργυρόπουλου που βγήκε σε πλειστηριασμό – Το εσωτερικό της θυμίζει παλάτι

Η οικία πουλήθηκε για 7,5 εκατομμύρια ευρώ και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης κατέγραψε την πρώτη αντίδρασή του για την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».«Δεν είναι μόνο το σπίτι του Παπαργυρόπουλου… Είναι το σπίτι από όλον τον κοσμάκη που υποφέρει. Δυστυχώς, αυτοί που μας κυβερνάνε είναι χαμηλότεροι των περιστάσεων. Έχουν αφήσει την τράπεζα να αρμέγει και να παίρνει τα σπίτια του κοσμάκη. Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα που έγινε ποτέ αυτό που κάνουν.

Με γεια τους, με χαρά τους

Να τα πάρει το δημόσιο αυτά που τους χρωστάω κι αν δεν φτάνουν, ας βρουν και κάτι άλλο δικό μου… Το παντελόνι μου, τα παπούτσια μου, ας τα πάρουν όλα! Έχει ο Θεός για το πού θα μείνω. Εκεί όπου μένουν όλοι οι Έλληνες. Η αξία του σπιτιού είναι μεγάλη. Εδώ που έφτασε, θα πω καλορίζικο σε αυτόν που το πήρε…» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13.

Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνέχισε:

«Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω».

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να εξετάσει ο συμβολαιογράφος ποια ποσά θα πάνε στο ελληνικό δημόσιο, ποια σε φόρους και πόσα σε τράπεζες, ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο των οφειλών. Και μετά από όλα αυτά και μόνο τότε, θα πρέπει να εγκαταλείψω το σπίτι μου. Έως τότε θα έχω αποφασίσει για το πού θα μετακομίσω και πού θα εγκατασταθώ».

Το Happy Day έδειξε σήμερα το πρωί πλάνα τόσο από το εξωτερικό του σπιτιού με την τεράστια πισίνα που τραβάει αμέσως τα βλέμματα όσο και από το εσωτερικό.

Δείτε πώς είναι

fanpage