Αυτó είναι το ζώδιο που γκρινιάζει για τα πάντα – Παίρνει βραβείο παραπόνων

Όλα τα ζώδια ξεχωρίζουν για κάποιο χαρακτηριστικό τους και, αν και ένας του ζωδιακού έχει καλή καρδιά, είναι καλός φίλος και συμπονετικός, παίρνει και τον τίτλο του γκρινιάρη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που θα παραπονεθεί για οτιδήποτε στους φίλους του ή τους συναδέλφους στο γραφείο, δίνοντας την αίσθηση του γκρινιάρη ενώ δεν αποκλείεται να τον ακούσεις να μιλάει για την τύχη που του έχει γυρίσει την πλάτη και όλα τα στραβά συμβαίνουν σε εκείνον.

Σύμφωνα με το YourTango, ένας του ζωδιακού κύκλου έχει την «ταμπέλα» του γκρινιάρη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιγόκερω.

Αυτός είναι ο πιο γκρινιάρης του ζωδιακού -Παίρνει βραβείο παραπόνων, γκρινιάζει για τα πάντα
Είναι γνωστό πως οι Αιγόκεροι είναι οι πιο υπεύθυνοι του ζωδιακού. Όντας ο πιο πρακτικός και υπεύθυνος στις ομάδες, ο Αιγόκερως συχνά μπαίνει στο ρόλο της «μαμάς», αναλαμβάνει δηλαδή καθήκοντα κηδεμόνα και θέλει οι φίλοι του να κάνουν πάντα σωστές επιλογές.

Συχνά γκρινιάζουν στους φίλους τους -για τα πάντα- ωστόσο δεν το κάνουν επειδή θέλουν να ασκήσουν εξουσία, αλλά επειδή νοιάζονται για τους φίλους και την ομάδα τους και εξηγούμαστε: Σύμφωνα με τα παραπάνω, κάθε φορά που ένας Αιγόκερως δίνει μια συμβουλή και οι φίλοι του δεν ακολουθήσουν όσα λέει, το πρώτο που κάνει είναι να γκρινιάζει. Δεν έχουν όμως μόνο για αυτόν τον λόγο τον τίτλο του γκρινιάρη.

Οι Αιγόκεροι έχουν μια αδυναμία στη γκρίνια και το παράπονο αφού θα παραπονεθούν για τα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη, για το ανάλατο φαγητό, για την κίνηση στους δρόμους για τα καιρικά φαινόμενα, ακόμη και για την τσάκιση του παντελονιού τους, τους αγαπάμε όμως γιατί είναι οι καλύτεροι φίλοι.

tilestwra