«Αφού μας ευχήθηκες, έφυγες»: Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο 1 μέρα μετά τον γάμο, πέθανε η μητέρα του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα μία μέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά δεν τα κατάφερε!

Την δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram και μία κοινή τους φωτογραφία.

«Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ.

Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες.

Σήμερα μου είπανε πως έφυγες, δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου, καλό παράδεισο μάνα μου»  έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συγκίνησε με τα λόγια του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στο γάμο του, όταν μίλησε για τη μητέρα του στους καλεσμένους: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου…».

Η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε για την πεθερά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο».

Στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε πως ο πρώην νικητής του Survivor ακύρωσε το bachelor, καθώς «το Σάββατο πέρασαν τη μέρα στην εντατική στο πλευρό της μητέρας του».

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Ελένη», με την παρουσιάστρια να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Το τι υπάρχει μέσα στην ψυχή ενός ανθρώπου που σε μια τέτοια στιγμή της ζωής του, ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός όπως η μητέρα του, δεν μπορούσε να είναι εκεί… Το πώς μπορεί να εκφραστεί, από τη συγκίνηση που βλέπει τη γυναίκα που προχωράει τη ζωή του, από μια άλλη γυναίκα που είναι πολύ σημαντική στη ζωή του, τη μαμά του και δεν είναι εκεί για λόγους υγείας… Μπορεί να σε οδηγήσει σε μια φόρτιση συναισθηματική».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Εμένα αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι πως ο Γιώργος, ενώ δεν μας έχει συνηθίσει στο να θέλει να μπαίνουμε μέσα στην προσωπική του ζωή… Το ότι έκανε έναν πολύ ανοιχτό γάμο, σε μια τέτοια δύσκολη δικιά του στιγμή, λόγω της μητέρας του, ήταν ένα ξάφνιασμα. Ευχάριστο όμως».tilestwra