Αφρικανóς πάσχει απó γυναικοφοβiα έχει να δει γυναίκα πάνω από 55 χρόνια

Ένας 71χρονος Αφρικανός ζει σε ένα απομονωμένο σπίτι που περιβάλλεται από έναν φράχτη 10 μέτρων για πάνω από μισό αιώνα επειδή το να είναι κοντά σε γυναίκες τον τρομάζει.

Ο Callitxe Nzamwita ήταν μόλις 16 ετών όταν αποφάσισε ότι ο φόβος του για τις γυναίκες ήταν υπερβολικός. Δεν άντεχε να βρίσκεται κοντά σε μέλη του αντίθετου φύλου, πόσο μάλλον να μιλάει μαζί τους, έτσι έχτισε έναν ξύλινο φράχτη γύρω από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει βγει έξω από το σπίτι. Αντί όμως να τον αποφεύγουν, οι γυναίκες της κοινότητας του Nzamwita τον φρόντιζαν πάντα, πετώντας κάθε λογής πράγματα όπως φαγητό και ρούχα στην κλειδωμένη αυλή του. Αν και δεν τους ανοίγει ποτέ την πόρτα, χρησιμοποιεί τα πράγματα που του δίνουν.

«Περίεργα, παρόλο που φοβάται τις γυναίκες, εμείς είμαστε αυτες που τον βοηθάμε να πάρει φαγητό και κάποια πράγματα που χρειάζεται», είπε μια γυναίκα στο Afrimax. «Όταν προσπαθείς να τον βοηθήσεις, δεν θέλει να πλησιάσουμε ή να του μιλήσουμε. Αντίθετα, του δίνουμε πράγματα πετώντας τα στο σπίτι του και μετά έρχεται και τα μαζεύει. Δεν μας αφήνει να τον πλησιάσουμε, αλλά εξακολουθεί να παίρνει ό,τι του προσφέρουμε από απόσταση».

Αν και στην πραγματικότητα δεν διαγνώστηκε ποτέ, ο Callitxe Nzamwita πιστεύεται ότι πάσχει από γυναικοφοβία, μια πολύ σπάνια πάθηση που περιγράφεται ως «νοσηρός και παράλογος φόβος των γυναικών».

«Δεν θέλω γυναίκες γύρω μου γιατί με τρομοκρατούν», είπε. «Κλείδωσα τον εαυτό μου εδώ και έχω ένα φράχτη γύρω από το σπίτι μου για να διασφαλίσω ότι οι γυναίκες δεν θα έρθουν πιο κοντά μου».

Η ιστορία του Calixte έγινε πρωτοσέλιδο στις ειδήσεις τον Αύγουστο, όταν η αφρικανική εταιρεία μέσων ενημέρωσης Afrimax δημοσίευσε ένα βίντεο για αυτόν και πρόσφατα έγινε viral. Ένα πράγμα που δεν φαίνεται να αναφέρει κανένα μέσο ενημέρωσης, ωστόσο, είναι η καταγωγή του άνδρα.

tilestwra