Αχιλλέας Μπέος: Η απάντηση στον Αλκίνοο Ιωαννίδη – «Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας»

Με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο τα έβαλε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια χθεσινής συναυλίας του στην Τεχνόπολη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε σκληρή κριτική για το πώς έδρασε όλες αυτές τις ημέρες που πλημμύρισε η πρωτεύουσα και τα χωριά της Μαγνησίας ο Δήμαρχος Βόλου.

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ζωντανά στο Πρωινό την Τρίτη και απάντησε στα σχόλια του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία.

Δεν ξέρω τι πεποιθήσεις έχει αυτός ο τύπος. Άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης και η Ζευγαρά με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, αυτός τη συναυλία τι την έκανε; Για αρπαχτή ή για να βοηθήσει;

Τον ξέρει τον Ιωαννίδη κανένας; Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;» είπε, μεταξύ άλλων, στο «Πρωινό» ο Αχιλλέας Μπέος.tilestwra