Αuτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια – Έχουν πάντα όλη την τύχη με το μέρος τους

«Αν έχεις τύχη διάβαινε» λέει ο σοφός λαός και απ΄ ότι φαίνεται τρία είναι τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Αν και διαφέρουν πολύ στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, αυτά τα τρία ζώδια έχουν ένα κοινό: την τύχη, η οποία τους χαμογελάει πολύ πιο συχνά σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια.

Ενας από τους πιο σπουδαίους πλανήτες στον αστρολογικό μας χάρτη είναι ο Δίας καθώς είναι ο πλανήτης της τύχης που δείχνει πώς και πού εμφανίζονται οι ευκαιρίες και η τύχη στη ζωή μας. Ο Δίας είναι κυβερνήτης του Τοξότη και του Ιχθύ, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά τα δύο ζώδια είναι στη λίστα με τα πιο τυχερά ζώδια. Το τρίτο ζώδιο είναι ο Καρκίνος, καθώς είναι η θέση της έξαρσης του Δία.

Ας δούμε αναλυτικά τα τρία ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος τους:

Tοξότης

Είναι από τη φύση του αισιόδοξος και μάλστα κάποιες φορές σε υπερβολικό βαθμό. Πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και είναι πράγματι ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Ο Δίας του χαρίζει μια κεφάτη και χαρούμενη διάθεση η οποία τον βοηθά πολύ να γίνει δημοφιλής και να κερδίσει πολλούς φίλους.

Ιχθύς

Ο Δίας του δίνει την αίσθηση πως ό,τι κι αν συμβεί, θα τα καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να προχωρήσει. Πολλές φορές, κι ενώ τα πράγματα μοιάζουν να είναι σε αδιέξοδο, ο Ιχθύς μπορεί να σωθεί ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω της τύχης του. Εχει έντονη διαίσθηση και αυτό τον βοηθά πολύ στη ζωή του.

Καρκίνος

Ο Δίας βοηθά τον Καρκίνο με κάποιο τρόπο να αποφεύγει τις κακοτοπιές και με ένα έμφυτο ένστικτο να ξέρει πότε και πώς να κινηθεί. Αυτό το ζώδιο έχει πολύ βαθιά σύνδεση με την οικογένεια και το σπίτι και μάλιστα αυτα τα δύο αποτελούν την κύρια πηγή της χαράς του. Πολλές φορές κάποια άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον παίζουν με κάποιο τρόπο ενεργό ρόλο στην πρόοδο και στα σχέδιά του.

tilestwra