Αuτń είναι η διάσημη πιτσαρία στο Μπρούκλιν που έκανε το γαμήλιο τραπέζι ο Στέφανος Κασσελάκης

Αμέσως μετά τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον με τον Τάιλερ Μακμπέθ, γευμάτισαν με τις οικογένειές τους, σε μια από τις πιο διάσημες πιτσαρίες στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε η τοποθεσία που έγινε το γαμήλιο τραπέζι μετά την τελετή.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το γαμήλιο τραπέζι δεν έγινε – όπως θα περίμενε κανείς- σε κάποιο πολυτελές κτήριο ή ξενοδοχείο ή ακόμα περισσότερο στην έπαυλη που διατηρεί το ζευγάρι λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη με ιδιωτική λίμνη και φάρμα ζώων, αλλά σε… πιτσαρία.

Φυσικά, η Grimaldi’s pizzeria είναι πολύ διάσημη στην Αμερική και όχι από τις συνηθισμένες. Αρκετά πιο τσιμπημένη μάλιστα στις τιμές της από τις κλασικές, ωστόσο δεν σερβίρει μόνο πίτσες, αλλά φτιάχνει ζυμαρικά, έχει εκλεκτά κρασιά και φυσικά για το τέλος αρκετά γλυκά.

Grimaldi's pizzeria
Grimaldi's pizzeriaΣύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αμέσως μετά τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκλεκτό της καρδιάς του, γευμάτισαν με τις οικογένειές τους, σε μια από τις πιο διάσημες πιτσαρίες στο Μπρούκλιν.
Grimaldi's pizzeria

tilestwra