Βίκυ Καγιά: Ούτε πεντάρι στο μπάσκετ. Πόσους έχει μπλοκάρει στο instagram τελικά; Άλλους 4 από το GNTM

Με τόσα μπλοκ που έχει μοιράσει η Βίκυ Καγιά στο instagram αν ήταν πεντάρι και έπαιζε μπάσκετ θα είχε κάνει την καριέρα του Παναγιώτη Φασούλα!

Σαν κακομαθημένο πεντάχρονο αφού έτσι την χαρακτήρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να μπλοκάρει γνωστούς και πρώην συνεργάτες!

Εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ζενεβιέβ Μαζαρί τελευταία μπλόκαρε ακόμα τέσσερα ακόμα άτομα από την παραγωγή του Next Top Model Ελλάδας, ένα Reality το οποίο το γνωρίζει καλά ότι σε κανέναν επόμενο κύκλο δεν θα ξανά είναι στην ομάδα των coaches.

Η Βίκυ Καγιά, όπως και η Ελένη Μενεγάκη, ανήκει στις γυναίκες για τις οποίες η τηλεόραση, δείχνει ότι πλέον μπορεί και χωρίς αυτές. Βέβαια η ίδια δε κλείνει την πόρτα αφού σε σημερινή της συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου που το αγαπώ και πάντα θα το αγαπώ και το έκανα με την πιο καλή μου διάθεση αλλά αυτή τη στιγμή έχω κάνει χώρο για να κάνω άλλα πράγματα. Έχω δώσει προτεραιότητα λίγο πιο πολύ στον εαυτό μου και την οικογένεια μου, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά στην τηλεόραση. Μπορεί ναι μπορεί και όχι! Δεν ξέρουμε ακόμα, είναι νωρίς».



Το διαβάσαμε ΕΔΩ