Βασιλική ζωή: Μέσα στο σπίτι υπερπαραγωγή της Μαρί Σαντάλ στα Χάμπτονς

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά έξι σπίτια έχει στην ιδιοκτησία της η Μαρί Σαντάλ, η δισεκατομμυριούχος σύζυγος του Παύλου.

Βασιλική ζωή: Μέσα στο σπίτι υπερπαραγωγή της Μαρί Σαντάλ στα HamptonsΜπορεί να μη μένουν σε παλάτια, αλλά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ ζουν την απόλυτη βασιλική ζωή. Μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι ζουν καλύτερα και από τους royals με αρμοδιότητες, αφού και χρήματα έχουν και όπου θέλουν μπορούν να ταξιδεύουν.

Η τεράστια οικονομική άνεση του ζεύγους οφείλεται στη Μαρί Σαντάλ, η περιουσία της οποίας ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2023.

Το ζευγάρι έχει περιουσία που ζαλίζει με ακίνητα σε Νέα Υόρκη, Μπαχάμες, Κοτσγουόλντς και Γιορκσάιρ. Η οικογένεια με τα 5 παιδιά, έχει μια σειρά από μεγαλοπρεπή σπίτια σε Αγγλία και Αμερική, μεταξύ των οποίων ένα υπέροχο εξοχικό στο Κοτσγουόλντς -το κρυμμένο μυστικό της Βρετανίας-, και ένα κομψό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, όπου μετακόμισαν το 2017.

marie chantalΟι δυο τους ταξιδεύουν συχνά σε Ηνωμένο Βασίλειο και Νέα Υόρκη φροντίζοντας να περνούν χρόνο σε όλα τα σπίτια τους, ενώ πρόσφατα εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγοράσουν σπίτι και στην Ελλάδα.

Η πιο πρόσφατη αγορά τους ήταν το σπίτι τους στα Χάμπτονς, εκεί όπου αγοράζουν σπίτι οι πλούσιοι Νεοϋορκέζοι για να ξεφεύγουν από τη φασαρία της πόλης.

Το έκτο σπίτι του ζευγαριού είναι ένα κλασικό σπίτι της περιοχής και διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 8 μεγάλα μπάνια και 2 μικρά και πολλούς άνετους χώρους με βιβλιοθήκες, τζάκια και τραπεζαρίες έκτασης 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

hamptons marie chantalΤο ζευγάρι απέκτησε το συγκεκριμένο σπίτι το 2020. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό σπίτι με πολλά παράθυρα, ξύλινα πατώματα και λευκούς τοίχους.
hamptons marie chantal

Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι φωτεινοί με χρώματα και εντυπωσιακή διακόσμηση.

hamptons marie chantal
hamptons marie chantal
hamptons marie chantalΣτο συγκεκριμένο σπίτι γιορτάζουν συνήθως το Πάσχα, με αρνιά και ελληνικό γλέντι.
hamptons marie chantal
hamptons marie chantal
hamptons marie chantal
hamptons marie chantalΤο ακίνητο διαθέτει μεταξύ άλλων γήπεδο τένις.
hamptons marie chantalΕντυπωσιακός είναι και ο χώρος της πισίνας που εκτείνεται μέσα στην καταπράσινη έκταση.
hamptons marie chantal

[Photos courtesy Saunders & Associates]Πηγή: tilestwra