Βικτώρια Καρύδα: Με ανεβασμένη διάθεση κάνει γυμναστική και μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

Σε κλίμα Χριστουγέννων παρά τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες μπαίνει σιγά-σιγά το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα η οποία ετοιμάζεται μαζί με τα παιδιά της να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει αφήσει πίσω της οριστικά το δύσκολο περιστατικό με τη δολοφονία του άντρα της Γιάννη Μακρή, γεμίζοντας τη μέρα της με δραστηριότητες, ταξίδια και γυμναστική!

Βασικό της μέλημα είναι το μεγάλωμα των παιδιών της, το να περνά χρόνο μαζί τους, ενώ η ίδια φροντίζει τον εαυτό της σε ψυχή και σώμα!

Της αρέσει η γυμναστική ενώ έχει έρθει αρκετά κοντά και με τη θρησκεία από όπου αντλεί παρηγοριά και δύναμη να συνεχίσει

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Μαρτίου 2023, η Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε στο δικαστήριο για να ακούσει την ετυμηγορία του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου για τους δύο, τότε, κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της και επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, με το δικαστήριο να κρίνει τον έναν εξ αυτών αθώο.

Πίσω στο 2018, ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δέχθηκε σφαίρες από εννιάρι πιστόλι όταν βγήκε από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας. Ο δράστης είχε ανοίξει πυρ εναντίον του και, παρά την προσπάθεια του θύματος να διαφύγει, σταμάτησε να πυροβολεί όταν του έδωσε τη χαριστική βολή.Το διαβάσαμε ΕΔΩ