Βοιωτία: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Συναγερμό σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 15χρονης στα Οινόφυτα ΒοιωτίαςΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 15χρονης από την περιοχή των Οινόφυτων Βοιωτίας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε άμεσα το Amber Alert για την εξαφάνιση της 15χρονης Νεσιέ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν σήμερα 9/7 και ώρα 04:00.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στις 09/07/2024 και ώρα 04:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας, η Νεσιέ Γ. 15 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 09/07/2024 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Νεσιέ Γ. έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 47 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε. Φέρει σκουλαρίκι (στρας) στην μύτη και στο κάτω χείλος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Πηγή