«Βυθισμένα» στις αρνnτικές σκέψεις: Αuτά είναι τα πιο δυστuχισμένα ζώδια, δεν εuχαριστιούνται με τίπоτα

Αυτά τα πέντε ζώδια δεν είναι τυχαία δυστυχισμένα. Αν και κάνουν προσπάθειες να αντιμετωπίσουν αυτήν την αρνητική κατάσταση, η μελαγχολία τους είναι συνεχής.

Η θετική ψυχολογία, που προωθεί την αισιοδοξία και τις θετικές σκέψεις, δεν επηρεάζει αυτά τα ζώδια, που διατηρούν μια γενετική προδιάθεση για τη δυστυχία. Παρόλο που κάποια από αυτά επιδιώκουν την ευτυχία και μπορεί κάποιες φορές να την αιχμαλωτίζουν για λίγο, τελικά το σκοτάδι τους επηρεάζει ξανά, απολαμβάνοντάς το και κάπως.

Αυτά είναι τα πιο δυστυχισμένα ζώδια, δεν ευχαριστιούνται με τίποτα

Σκορπιός. Ας πούμε ότι προσπαθεί περισσότερο από άλλα ζώδια να βρει χαρά σε μια ποικιλία χόμπι, όπως το διάβασμα καλής λογοτεχνίας, η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή.

Ταύρος: Θέλει να είναι ευτυχισμένος, αλλά το θέμα είναι ότι υπονομεύει συνεχώς τον εαυτό του και καταλήγει να θέτει τη δική του ατζέντα. Η αυτοκαταστροφική του συμπεριφορά είναι σχεδόν κατάρα, επειδή δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους λόγους πίσω από τα επαναλαμβανόμενα λάθη του. Ωστόσο, θα λάμψει έντονα σαν τον καλοκαιρινό ήλιο το μεσημέρι, όταν τελικά βρει την ευτυχία.

“Βυθισμένα” στις αρνητικές σκέψεις

Καρκίνος: Δεν είναι ποτέ σε θέση να απολαύσει το παρόν. Στόχος του είναι η ευτυχία, αλλά δεν μπορεί να ζήσει στο παρόν, αφού νιώθει ότι κάτι του λείπει συνέχεια. Θυμηθείτε, Καρκίνοι, ότι η ευτυχία είναι μια απόφαση και ότι μπορείτε να την επιδιώξετε χωρίς να περιμένετε τις ιδανικές συνθήκες, αφού, ε, αυτές δεν θα υλοποιηθούν.

Υδροχόος: Aναζητά ευτυχία διασκορπίζοντας δυστυχία στους άλλους, αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπει στους γύρω του να κατανοήσουν τα δικά του αισθήματα. Ωστόσο, όταν δημιουργεί εμπόδια και αρνείται να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να περάσει, στην πραγματικότητα αποκλείει τον εαυτό του από την ευτυχία.

Παρθένος: από την άλλη πλευρά, δεν προβλέπει την ευτυχία στην σκέψη του. Είναι το πιο δυστυχισμένο ζώδιο, και αυτό οφείλεται πιθανόν στην κριτική διάθεσή της προς τον εαυτό του και προς τους άλλους. Ωστόσο, αν μπορέσουμε να μετατρέψουμε τον κριτικό που κρύβεται μέσα μας σε καθοδηγητή της ζωής μας, τότε έχουμε μια ευκαιρία να αισθανθούμε ευτυχισμένοι.Πηγή: tilestwra