Βόλος: Μητέρα έκλεψε από σούπερ μάρκετ και έχασε την επιμέλεια του 3χρονου παιδιού της

Συνελήφθη στο Βόλο μία μητέρα που έκλεψε με φίλο της 6 μπουκάλια ελαιόλαδο από μίνι μάρκετ.

Κρατούμενη είναι μια 30χρονη μητέρα που θα δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο για κλοπή. Συνελήφθη μαζί με έναν 42χρονο φίλο της να κλέβουν από κατάστημα μίνι μάρκετ του Βόλου, 6 μπουκάλια ελαιόλαδο, τα οποία ήθελαν να πουλήσουν για να αγοράσουν την δόση τους.

Η 30χρονη είχε συλληφθεί και πριν από ένα μήνα. Τότε με δάκρυα παρακαλούσε το δικαστήριο να την αφήσει ελεύθερη καθώς είχε γίνει δεκτή σε κλειστό εξάμηνο πρόγραμμα αποτοξίνωσης στη Βόρεια Ελλάδα. Το δικαστήριο της έδωσε μια ευκαιρία και οι δικαστές την ενημέρωσαν πως εάν δεν εισαχθεί στο πρόγραμμα, θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες αφαίρεσης της επιμέλειας και το τρίχρονο παιδί της δεν θα μπορούσε να ανατεθεί στον παππού και την γιαγιά γιατί μαζί τους μένει η ίδια.

Η μητέρα της είχε δηλώσει πως εάν δεν παρακολουθούσε το πρόγραμμα, θα αναγκαζόταν να την διώξει από το σπίτι.

Η ίδια και ο φίλος της που θα δικαστούν σήμερα, αμέσως μετά την κλοπή στο μίνι μάρκετ εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση και ακινητοποιήθηκαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα μπουκάλια με το λάδι, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.tilestwra