Βόλος: Νεό βίντεο ντοκουμέντο από την πάρασυρση του παππού με το 4 μηνών βρέφος

Βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία παράσυρση του άτυχου βρέφους και του παππού του στον Βόλο

Στα χέρια του ανακριτή και του εισαγγελέος βρίσκεται από το πρωί, νέο βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο δείχνει καρέ-καρέ ότι συνέβη το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, όπου ένας παππούς με το 4 μηνών εγγονάκι του παρασύρθηκαν από διερχόμενη μηχανή, στη συμβολή των οδών Ιάσονος με Αντωνοπούλου.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζσει το gegonota.news φαίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το 4 μηνών βρέφος και στέκεται σχεδόν στην μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο. Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω.

Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

«Ηταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας, με τις μικρές κινήσεις μπρός -πίσω και το μωρό στα χέρια. Η μηχανή δεν τον εμβόλισε, αλλά τον χτύπησε από πίσω με τον καθρέφτη. Νωρίτερα, είχε προσπεράσει τον 54χρονο ένας ντελιβεράς. Μόλις τον προσπέρασε, ο παππούς ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου», αναφέρουν πηγές της τοπικής ιστοσελίδας που εξέτασαν το βίντεο αναλυτικά.

Πηγή