Βόλος: Πολίτες στριμώξαν και έβρισαν τον Αχιλλέα Μπέο

Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με εξοργισμένους πολίτες του Βόλου είχε στις πλημμυρισμένες περιοχές της πόλης ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Αχιλλέας Μπέος «έπεσε» πάνω σε μια ομάδα εθελοντών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στον καθαρισμό των δρόμων της πόλης, που είναι γεμάτοι νερά και λάσπες.

Υπενθυμίζεται ότι η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ είχε καλέσει σε πανστρατιά και έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές.

Καθώς τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας συνέδραμαν τους κατοίκους στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βόλου με μηχανήματα έργου για την απομάκρυνση κατεστραμμένων οικοσκευών, τις οποίες έβγαλαν οι κάτοικοι στους δρόμους.

Τα… αίματα άναψαν την ώρα που -όπως ακούγεται στο βίντεο- ένας νεαρός απευθύνθηκε στον Αχιλλέα Μπέο και του είπε «το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος πού είναι;».

Ο δήμαρχος απάντησε «πάντα θα βρεθεί ένας μ@@@@@ς», με τον νεαρό να συνεχίζει: «Ο οποίος είσαι εσύ».

Στο Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος καθαρίζει με μάνικα τους δρόμους από τις λάσπες [βίντεο]
Ο δήμαρχος αντέδρασε, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν για λίγη ώρα, με τον δήμαρχο να ζητά από τους παρευρισκόμενους να βοηθούν και να μη μιλάνε.

Τότε ένας πολίτης, εμφανώς εκνευρισμένος, απευθυνόμενος στον Αχιλλέα Μπέο, του είπε σε έντονο ύφος: «Τι λες ρε στα παιδιά; Που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού… Τι λες, ρε; Που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε».

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη «νούμερο» και εκείνος του απάντησε: «Νούμερο είσαι και φαίνεσαι, μ@@@@@ χοντρέ»!

Κάπου εκεί επενέβησαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι, ώστε η κατάσταση να μην ξεφύγει.

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο μεταξύ Μπέου και πολίτη του Βόλου:tilestwra